Parturi-Kampaamo Valo: Parhaat kampaukset miehille

Parturi-Kampaamo Valo: Miesten parhaat kampaukset

riippumatta siitä, missä olet, on aina hyvä päivä toivottaa uusi ilme. Menet työhaastatteluun viikon kuluttua ja haluat tehdä pysyvän vaikutelman? Mene hakemaan se lyhyt haalistuminen ja näyttämään tyylikältä. Suunnitteletko tehdä vaikutuksen jollekulle ensimmäisellä treffeillä etsimällä ehdottomasti parasta? Käy salonissa ja näytä tyylikkäältä miehistön leikkauksella. Ota harppaus ja hanki hiukset nyt!

Mikä tahansa syy onkin, parhaan kampauksen saaminen, joka parantaa ulkonäköäsi, on pelinvaihtaja. Näyttämällä älykäs ja tyylikäs voit lisätä itseluottamustasi! Sosiaalista kanssakäymistä ja suuria juhlia on paljon helpompi käsitellä, kun rakastat ulkonäköäsi. 

Jos oikean kampauksen valitseminen on sinulle hieman haastavaa, Parturi-Kampaamo Valo on koonnut trendikkäitä aliarvostuksia, joita kannattaa kokeilla. Käytä solmio ja anna näille miesten kampauksille laukaus:

 1. Miehistön leikkaus

Mikään ei voita miehistön leikkausta, jotta näytät yksinkertaiselta ja tyylikkäältä samalla! Se on yksi miesten ajattomimmista kampauksista, joka antaa sinulle ripaus hienostuneisuutta. 

Voit näyttää terävältä ja fiksulta lyhyellä hiustenleikkauksella, vaivattomasti! Se ei myöskään ole päänsärky ylläpitää, joten et enää myöhästy työstä.

Kokeile klassista miehistön leikkausta saadaksesi ihanteellisen liiketoiminnan kampauksen. Koska se näyttää siistiltä ja minimaaliselta, se sopii hyvin puku ja solmio. Vaikuta potentiaalisiin asiakkaisiisi ja pistä heidän suloinen kyllä ​​kokouksiisi!

 1. Kulholeikkaus

Kyllä, klassinen 90-luvun kulholeikkaus on virallisesti palannut. Jotkut pitivät tätä hiustenleikkausta kerran houkuttelevana ja kiusallisena, mutta vuosi 2019 muutti sitä. Siitä on nyt tullut kuuma ilme ja julkkikset nähdään rokkaavan tätä kampausta!

Voit vetää leikatun kulhon kammomalla siististi tai jättämällä sen hieman siistiksi. Kulholeikkauksen lyhyet lukot auttavat myös säästämään paljon aikaa peilissä. Laita vain pieni määrä vahaa ja nopea hiusten kuivaus, jotta se olisi muodikkaampaa. Voit jopa yhdistää sen hiusväriin saadaksesi ärtyisän ilmeen!

 1. Klassinen pompadourliukastunut

Tämäkampa ilmestyi ensimmäisen kerran 1950-luvulla. Seitsemän vuosikymmentä myöhemmin se näyttää edelleen yhtä trendikkäältä kuin koskaan! Erudiittisen ulkonäönsä vuoksi sitä kuvataan usein miehekkyyden tavaramerkiksi. 

Saavuta tämä klassinen Elvis Presley -ilme hetkessä klassisen pompadourin avulla! Voit myös kasvattaa partaasi koko pituudeltaan viimeistelemään ulkoasua. Se on hyvä osoitus siitä, että sinulla on hyvä maku tyylille ja muodille. 

Klassinen pompadour sopii myös hyvin yritysvaatteisiin. Voit myös yhdistää sen takin ja farkkujen kanssa saadaksesi tyylikkään katu-ilmeen. Keinuta tätä kampausta ja erotu muiden joukossa!

 1. Tasainen yläosa

Suunnitteletko urheilullisen ilmeen saavuttamista samalla kun näytät siistiltä ja tyylikkäältä? Käy lähimmässä parturissa ja mene tasaiselle alustalle! Suosio 60-luvulla, tämä kampaus on ehdoton vaara. 

Sillä on armeijan innoittama ilme, jossa sivut ovat muotoiltuja, ja pään yläosa seisoo pystyssä. Sen puhdas ja yhtenäinen ulkonäkö on katseenvangitsija!

Litteä kampaus on suosittu parturien keskuudessa. Yleensä näet sen pressuissa ja mainoksissa lähellä ikkunaa. Useimmat parturit haluavat ehdottaa tätä kampausta asiakkailleen, kun otetaan huomioon sen pysyvä merkitys ja vaikutus. 

Tyylin ylläpitämiseksi sinun on käytettävä geeliä tai hiusvahaa. Kampaa hiukset ylöspäin. Voit myös kuivata hiuksesi, jos hiuksiasi on liian vaikea hallita.

 1. Alaleikkaus

Jos et ole aiemmin törmännyt alaleikkaukseen, se on kampaus, jossa hiusten takaosa tai sivut ovat ajeltuja tai leikattuja hyvin lyhyiksi. Alaleikkaus auttaa myös ottamaan jonkin verran painoa hiuksistasi! 

Jos löydät paksuista hiuksistasi jatkuvasti haittaa, saattaa olla aika saada alaleikkaus. Se on myös hieno tapa kokeilla ulkonäköäsi! 

Alaleikkaus motivoi sinua kokeilemaan uusia kampauksia. Oletko halunnut kokeilla hiottuja hiuksia? Älä sano enempää! Tee jonkin verran tutkimusta ja valitse, millainen alittavuus auttaa sinua saavuttamaan upean ulkonäön.

 1. Buzzcuthuuda pahaafarkuihin

Mikään eikuin saada buzz-leikkaus ja yhdistää se repeytyneisiin! Kutsutaan myös haalistuneeksi hiustenleikkaukseksi, se sisältää pään yläosan, takaosan ja sivujen ajelemisen tasaiselle pituudelle. 

Se on yleensä suosittu nuorten miesten keskuudessa, jotka haluavat vähän huoltoa tarvitsevan kampauksen. Buzz-leikkaukset voivat myös auttaa säästämään rahaa. Koska sinun ei tarvitse muotoilla sitä säännöllisesti, kulutat vähemmän tuotteiden hoitamiseen. 

Voit vain periaatteessa ohittaa aamurutiinisi ja älä koskaan enää huolehdi huonojen hiusten päivästä. Sano hyvästit pitkistä peili-istunnoista! 

 1. Caesarileikkaus

Nimetty Julius Caesarin itsensä mukaan, Caesarin leikkaus on monipuolinen leikkaus, joka sopii miehille, joilla on suorat tai aaltoilevat hiukset, ohuet tai paksut hiukset. Koska tämä kampaus on kytketty voimaan, voit valita tämän leikkauksen, jos haluat näyttää itsevarmalta. Caesarin leikkaus on myös loistava vaihtoehto hiustenlähtöstä kärsiville miehille.

Tämä hiusleikkaus on myös aikaa säästävä muotoilun suhteen. Lisää vain pieni pomade lisätäksesi tilavuutta ja olet hyvä mennä! Yhdistä se kolmiosaisen puvun kanssa ja olet valmis kiitotielle.

 1. Flow haircut

Flow haircut, jota kutsutaan myös bro flow: ksi, on paras valinta, jos haluat pitkät hiukset. Se antaa sinulle nuorekkaan tunnelman ja ajattoman ilmeen! Olipa hiuksesi kihara tai suora, bro-virtaus tekee ihmeitä ulkonäöllesi. 

Työnnä vain hiuksesi taaksepäin valamalla voidetta ja olet valmis järkyttämään ystäväsi uudella eleganssilla. Kun hiuksesi ulottuvat korvillesi, sinun on aika vetää pois bro-virtaus!

Hiusten kasvattaminen voi olla haastava osa tämän kampauksen saavuttamisessa. Anna hiusten yläosan kasvaa pisin. Haluat ehkä pitää sivut ja selkä lyhyt.

 1. Miespulla

Yleisesti tunnettu hipsterikampaus, miespulla-trendistä tuli trendikäs useita vuosia sitten. Ihmisillä oli rakkaus-viha -suhde tähän hiustenleikkaukseen, koska kampaus rikkoi hiusten muodin säännöt. Tämä on ihanteellinen miehille, joilla on keskipitkät hiukset. 

Voit sitoa kaikki hiukset yhteen pullaan pään takaosassa. Kiinnitä se hiussidoksella, Bobby-nastoilla ja jopa kynällä varmistaaksesi, että hiukset pysyvät ehjinä.

Koska miespulla vaatii sinua kasvamaan hiuksesi, se vaatii myös huoltoa. Varmista aina, että hiuksesi eivät näytä rasvaisilta. Jos haluat säilyttää terveelliset hiukset, shampaa hiuksesi silloin tällöin, jotta ne pysyvät puhtaina.

 1.  Mohawk

Jos olet suuri punkmusiikin ja epätasaisuuksien fani, Mohawk on oikea sinulle. Pään molemmat puolet ovat ajeltuja, jättäen keskelle paksun hiusnauhan. Suurin osa ihmisistä haluaa Mohawkin tehdä lausunnon ja ilmaista ärtyisän persoonallisuutensa kaikkien nähtäväksi.

Tämä kampaus on tarkoitettu miehille, jotka eivät pelkää ottaa riskiä. Mutta suosittelemme, ettet saa tätä leikkausta, jos sinulla on päivätyö toimistossa! Tämä ei ole juuri sellainen toimistokohtainen hiusleikkaus, jota käytät, ellet luovuta erokirjaa.

 1.  Spiky kampaus Spiky kampaus

on täydellinen valinta miehille, jotka haluavat saavuttaa energisen tunnelman. Se on muotoiltu siten, että hiukset tarttuvat ylöspäin, jolloin säikeet näyttävät teräviltä. Tämä hiusleikkaus on aina ollut muodikasta herrasmiehille, jotka haluavat ripaus nuorta.

Voit saavuttaa sen levittämällä geeliä tai hiusvahaa hiusten läpi ja työntämällä niitä ylöspäin. Tämän saavuttaminen voi kestää jonkin aikaa, mutta tulos on hyödyllinen! Piikikäs kampaus on myös monipuolinen, jossa voit joko piikittää hiuksesi tai jättää sen hiukan hämmentyneeksi. Kummassakin tapauksessa sinulla olisi silti mahtava ilme!

 1.  Comb-over

Oletko hieman huolissasi siitä, että hiuksesi ovat lähellä kaljuuntumisvaihetta? Päästä irti pelkoistasi ja tervehdi kampauskampausta! Sinun on annettava hiusten kasvaa pitkiksi ja kammata ne kaljuun paikkaan hiustenlähtöä vähentämään. 

Tätä hiusleikkausta ei kuitenkaan ole tarkoitettu vain vanhoille miehille. Comb-over-tyyli on suosittu myyjien, räätälien ja jopa kuuluisuuksien keskuudessa. Jos se tehdään oikein, se voi näyttää tyylikkäältä ja tyylikkäältä. Se on myös helppo ylläpitää! Muutamassa minuutissa tunnet olevasi vintage-elokuvan johtava mies. 

Lahjakkaiden kampaajien tiimimme odottaa sinua täällä Parturi-Kampaamo Valossa! Tee hiuksesi meihin ja tunnet itsesi varmasti itsellesi, kun astut ulos ovesta. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja!