Parturi-Kampaamo Valo: Naisten parhaat kampaukset

Parturi-Kampaamo Valo: Naisten parhaat kampaukset

Joskus muutoksen vastaanottaminen voi olla hieman vaikeaa. Lähtö mukavuusalueeltasi ja uusien asioiden kokeilu ei ole heikkoja. Tämä pätee samalla tavalla kampauksen muuttamiseen ja hiuspelin parantamiseen. 

Jos et ole sellainen henkilö, joka käy salonissa, oikean kampauksen valitseminen voi olla ärsyttävää. Älä tuskaile! Parturi-Kampaamo Valo on täällä antamassa sinulle upeita kampausvaihtoehtoja. 

Halusitpa sitten häät morsiusneitona tai haluat vain tuntea olonsa mukavammaksi, hiustenleikkauksen muutos voi viedä paljon kohti muutoksen tyytyväisyyttä. Oikean kampauksen saaminen on ehdoton itseluottamusta lisäävä tekijä, joka auttaa sinua hioamaan minäkuvaa.

Aloita tutustumalla näihin naisten trendikkäisiin kampauksiin:

 1. Pixie-

leikkaus Hiusten leikkaaminen hyvin lyhyeksi ei ole heikkohermoisille! Se on yksi suosituimmista hiustenleikkauksista naisille, jotka haluavat mennä muutokseen. Jos et ole mennyt aiemmin, tämä kampaus voi olla hieman ylivoimainen kokeilla. 

Pixie-leikkaus on kuitenkin helppo ylläpitää! Lyhyet hiukset ovat käytännöllinen valinta naisille, joilla on kiireinen aikataulu. Aja vain sormesi hiusten läpi. Ole heti valmis, kun heräät ja jätä hyvästit röyhkeille hiusten aamuille! 

 1. Otsatukka 

Bangs on palannut, ja he ovat täällä jäädäkseen. Tämä kampaus on hyvin muuttuva, kun on kyse kasvosi muodosta. Ne voivat joko tehdä ulkonäöstäsi tai rikkoa sen, joten päätä huolellisesti! 

Tiedä mikä tyyli täydentää kasvosi muotoa. Sen tulisi korostaa parhaita ominaisuuksia, ei peittää niitä. Muista, ettei ole paluuta! Voit kokeilla eri pituuksia ja tyylejä. 

Otsatukka edellyttää myös, että leikkaat sen satunnaisesti. Hiusvärin levittäminen on myös suositeltavaa! Oppiminen muotoilemaan otsatukkaasi voi täydentää luottamustasi ulkoasulla. 

Otsatukka ei myöskään koskaan mene tyylistä. Kokeile tätä kampausta ystävien kanssa ja näyttävät tyylikkäiltä yhdessä päivämäärilläsi!

 1. Suorat pitkät hiukset

Haluatko näyttää yksinkertaiselta ja tyylikkäältä koko ajan? Suorat pitkät hiukset ovat täydellinen valinta sinulle. Se näyttää upealta, kun hiuksesi näyttävät tyylikkäiltä ja terveiltä. Voit jopa viedä asiat seuraavalle tasolle lisäämällä otsatukka, hiusväri ja punokset.

Vaikka tämän kampauksen saavuttaminen tuntuisi stressittömältä, sinun on pidettävä siitä hyvää huolta ihastuttavien lukkojen ylläpitämiseksi. Varmista, että pääset eroon halkeamista ylläpitääksesi puhtaan ilmeen! Leikkaa ne säännöllisesti, käytä hiusöljyä tai levitä hiusnaamari. 

Harjaa hiukset varovasti kylvyn jälkeen irti ne. Sinun tulisi aina kiinnittää huomiota ja antaa rakkautta pitkille hiuksillesi, jotta ne pysyvät eloisina. Suorat pitkät hiukset voivat antaa sinulle loputtomia mahdollisuuksia. Ole luova!

 1. Undercut

Kyllä, undercut soveltuu myös naisille. Itse asiassa he voivat rokata tätä ulkonäköä paremmin kuin kaverit! Alaleikkaus on loistava tapa tehdä ulkonäöstäsi terävämpi ja määritelty. On erittäin suositeltavaa ajella pään puolta huonon tunnelman aikaansaamiseksi. Yhdistä alaosa nahkatakin kanssa ja olet valmis ajamaan hardcore-junalla!

Voit myös saada aliarvostuksen näyttämään tyylikkään puolesi. Sano hyvästit tylsälle, vanhalle kampauksellesi ja ole rohkea niin paljon kuin haluat olla! Alkuun, tämä kampaus antaa sinulle raikkaan tunnelman kuumina kesäpäivinä. 

Ylläpitääksesi alittavuuttasi, sinun tulee käydä haluamassasi salonissa usein. Kampaajasi leikkaa hiuksesi tavalla, joka kasvaa tasaisesti. Voit myös levittää geelivahaa pitämään sen tyylikkäänä. 

 1. Shaggy kampaus

Suunnitteletko vaivattoman julkkisilmeen saavuttamista, jonka usein näet palkintoesityksissä? Shaggy kampaus on ihanteellinen vaihtoehto! Keksitty tunnetulle näyttelijä Jane Fondalle, sillä on rock and roll -tunnelma ärtyisän ja sotkuisen ulkonäönsä vuoksi. 

Se antaa sinulle myös kuvan olla viileä hipster ja säilyttää samalla naisellinen tunnelma, jolloin sinusta tuntuu paljon nuoremmalta ja tuoreemmalta. Tämä kampaus on myös enimmäkseen vähän huoltoa tarvitseva. Aamusi ovat paljon parempia, jos et ole stressaantunut hiuksistasi! 

Kylvyn jälkeen voit lisätä tekstuuria hiuksillesi sen kuivumisen jälkeen. Voit myös kiertää hiuksiasi kostealla muodostaaksesi aaltokuvion, joka antaa sinulle hyvän määrän tilavuutta ja hiusten liikettä. 

Yhdessä hetkessä olet valmistautunut olemaan 70-luvun rom-com-tähti! Voit myös näyttää näyttävältä ja siistiltä työkokouksissasi vaivattomasti. 

 1. Bob-leikkaus

Suosion kannalta bob-leikkaus ei koskaan menettänyt vetovoimaansa kaikenikäisille naisille vuosien varrella. Se on yksi vuoden 2021 kuumimmista kampauksista! Se on ehdottomasti kääntyvä ja vaikuttava, mikä antaa itsetuntoosi vauhtia. 

Tällä hiusleikkauksella on monia muunnelmia, joista voit valita, kuten: 

 • Käänteinen bob
 • Olkapää
 • Kerroksinen bob
 • Kulmikas bob Tyylistä

riippumatta, bob-leikkaus sopii kaikkiin erityistilaisuuksiin ja auttaa sinua erottumaan! Käytä sitä tyylikkäällä mekolla, helmikaulalla ja ripustettavilla korvakoruilla ulkonäön täydentämiseksi. Bob-leikkauksella näyttävä lumoava on pala kakkua!

 1. Lyhyet hiukset

Monet naiset leikkaavat hiuksensa lyhyeksi epäonnistuneen suhteen, huonon työn tai jopa vain huonon päivän jälkeen. Naisten suosittujen aliarvostusten joukossa lyhyiden hiusten saaminen on yleensä alku uudelle. 

Lyhyet hiukset on myös helppo muotoilla ja ylläpitää. Joten, jos vihaat hämmentämistä hiuksissasi tuulisena päivänä, tämä kampaus on sinulle. Lisäksi se näyttää hyvältä kaikille!

Voit myös kokeilla sitä! Lisää hiusten väriä ja sivupaloja, jotta se olisi tyylikkäämpi. Voit jopa käpertyä sen ja lisätä jonkin verran aaltoja, jos olet tyylikäs ja trendikäs. 

Miksi sinun pitäisi kokeilla uusia kampauksia?

Naisena olet todennäköisesti kuullut lauseesta: ”Se on vain hiuksia!” aivan liian monta kertaa. Kiihdytät usein hiuksistasi joka aamu ennen kuin menet töihin. Jokainen tilanne muuttuu liian stressaavaksi, koska et tiedä kuinka muotoilla hiuksiasi ja vetää ne pois. On päiviä, jolloin hiusongelmasi pahenee, että haluat vain ajaa pään pois ja tehdä sen.

Täällä Parturi-Kampaamo Valossa ymmärrämme kamppailusi. Hiuksesi on tärkeä osa ulkoasua, joten on hyvä huolehtia siitä ajoittain. Mutta tiesitkö, että voit todella parantaa asioita uudella kampauksella? Uudella ulkoasulla voit jättää hyvästit huonojen hiusten päiville.

Tässä on joitain parhaita syitä, miksi sinun pitäisi käydä meille ja muuttaa tyyliäsi:

keksi itsesi

uudelleen. Uuden kampauksen saaminen on paras tapa merkitä itseäsi uudelleen. Voit muuttaa ulkonäköäsi kokonaan, virkistää kuvaa ja olla luova ulkonäön suhteen. Uusi hiusleikkaus antaa sinulle myös mahdollisuuden kokeilla uusia muoti- ja meikkitrendejä. 

Se on paras tapa mennä ulos mukavuusalueeltasi ja toivottaa tervetulleeksi toinen versio sinusta! Oletko kyllästynyt hiuksillesi, jolla ei ole persoonallisuutta? Se on myös hyvä tapa lisätä itseluottamusta. Hanki alittavuus ja näytä huonoilta kaduilta. Voit myös mennä jotain rohkeaan, kun saat pixie-leikkauksen! 

Hiuksesi kertovat paljon persoonallisuudestasi, joten tartu tilaisuuteen ilmaista kuka olet todella!

Tervetuloa muutokseen

Ei ole parempaa tapaa toivottaa muutosta kuin saada uusi leikkaus. Sen ei tarvitse edes olla mahtavaa ja upeaa, yksinkertainen muutos onnistuu. Uuden kampauksen kokeileminen antaa sinun aloittaa uudestaan. Ulkonäön muuttaminen voi aina olla ensimmäinen askel taakoiden päästämisen irti.

Yksi uuden ilmeen positiivisista vaikutuksista on se, että se antaa ihmisille vapauden tunteen. Se antaa heille ajatuksen siitä, että muutos on aivan kulman takana. Ihmiset yrittävät uuden kampauksen paitsi omaksua uuden ilmeen myös aloittaa uuden luvun elämästään. 

Mitä odotat? Hanki upouusi kampauksen muutos!

Kerro tarinasi

Pelkällä hiusnauhalla voit jo kertoa hieman tarinasi positiivisen muutoksen tyytyväisyydestä. Ne ovat enimmäkseen välähdyksiä ja pieniä yksityiskohtia, mutta se voi olla tapa kertoa ihmisille, onko sinusta tullut nuorekas, itsevarma tai rento vaihtaessasi kampauksia. Siksi useimmat ihmiset valitsevat kampauksen, joka kuvaa parhaiten mitä muutoksia he ovat läpi. 

Tervetuloa vaihtamaan Parturi-Kampaamo Valoon

Hanki uusi kampaus täältä Parturi-Kampaamo Valo! Älä pelkää kokeilla uusia kampauksia ja muuttaa ulkonäköäsi. Voit varmasti luottaa luotettavaan kampaajaryhmäämme. Vieraile nyt!