Parturi Kampaamo: Hiustrendit tämän vuoden 2021 kokeilemiseksi

Parturi Kampaamo: Hiustrendit tämän vuoden 2021 kokeilemiseksi

. Naiselle heidän hiuksiaan pidetään heidän kruununsa kunniaksi. Voit halutessasi vaihtaa kampauksen kerran vuodessa tai vaihtaa väriä kerran kuukaudessa, se on täysin sinun tehtäväsi. Jos luulet, että vuosi 2021 on sinun vuosi kokeilla jotain erilaista, olet tullut oikeaan paikkaan. 

Täällä Parturi-Kampaamossa uskomme, että upeat ja terveet hiukset ovat jokaisen ansaitsemia. Olemme myös ylpeitä siitä, että pysymme ajan mukana ja varmistamme, että stylistimme tietävät uusimmista trendeistä. Joten, tutustu joihinkin kampauksiin, joita pidetään trendikkäimpinä tänä vuonna 2021: 

Verhon otsatukka
Jokaisella ihmisellä on halu kokeilla otsatukka ainakin kerran elämässään. Jos tunnet itsesi seikkailunhaluiseksi, voit aloittaa yksinkertaisilla mutta upeilla muutoksilla verhojen otsojen ansiosta. 

Näillä on maine suosituimmista vaihtoehdoista naisille, koska se näyttää upealta eikä peitä kasvosi. Kysy vain stylistiltasi verhojen otsatukka, joka on yhtä pitkä kuin nenäsi, ja sen pitäisi olla helppo ylläpitää. 

Ombre-aallot Ombre-
ilme on erinomainen valinta niille, jotka haluavat värjätä hiuksensa. Tämä hiustrendi ei vaikuta siltä, ​​että se menisi pois pian milloin tahansa, ja se on myös erinomainen valinta niille, jotka eivät halua korkean huollon lukkoja. Lisäksi voit valita minkä tahansa värin ja sen pitäisi sopia hyvin luonnollisten hiusten kanssa! 

Kerroksinen bob
Tämä on kampaus, joka voi näyttää hyvältä melkein kenellekään. Tarvitset vain oikean pituuden ja kerroksen, jotta saavutat vaivattoman ilmeen. Jos et ole varma, kysy stylistiltä mielipiteitä ja mene pituuteen, jonka he uskovat sopivan hyvin kasvojesi kanssa. 

Pyydä myös hienovaraisia ​​kerroksia, tämä on niin, että hiustenleikkaus ei näytä liian suoralta ja arkiselta. Lisäksi saat nauttia vähän huoltoa tarvitsevasta kampauksesta, kun kokeilet tätä hiustrendiä itsellesi! 

Aaltoilevat lukot otsatukkailla
Toinen erinomainen tapa luoda vaivaton ilme on aaltoilevien hiusten kautta. Tämä on ilme, jota melkein kuka tahansa voi käyttää, ja se on parasta, kun pituus on rintaan asti. Voit lopettaa sen lopettamalla, voit pyytää stylistiasi lisäämään joitain ohuita otsatukka otsaasi. 

Näiden tulisi kehystää kasvosi ja tehdä erinomaisesta kampauksesta. Lisäksi se on erittäin helppo muotoilla päivittäin! Muista vain leikata hiuksesi muutaman kuukauden välein, jotta lukot pysyvät hengissä ja terveinä. 

Epäsymmetrinen lohko
Jos haluat mennä kokonaan eri kampaukseen, voit aina valita epäsymmetrisen kampauksen. Tämä seikkailunhaluinen vaihtoehto on paras niille, joilla on timantti- tai sydämenmuotoiset kasvot. 

Se kehystää kasvosi hyvin ja näyttää hyvät puolesi, olipa se sitten kasvosi vasen tai oikea puoli. Tämä kampaus on myös vähän huoltoa tarvitseva ja saa sinut näyttämään kiusalliselta.