Haircare 101: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

salonkimme on saanut laaja tietämys ei vain hiustrendit mutta myös tärkeää säilyttää terveet hiukset. Kerro meille tietomme ja kokemuksemme antamalla vinkkejä hiusten hoitoon:

  • Pese hiukset säännöllisesti

Jos sinulla on kuivia hiuksia, pese ne kahdesti viikossa. Jos päänahka on rasvainen, pese hiukset vuorotellen. Tämä tekee hiuksista ja päänahasta lian ja ylimääräisen öljyn. Lisäksi on parasta ottaa kylmät suihkut, koska kuumat suihkut voivat poistaa päänahasta luonnolliset öljyt.

  • Käytä lempeitä shampoot

Valitse lempeät shampoot, jotka sopivat hiustyyppisi. Mitä vähemmän shampooasi on kemikaaleja, sitä terveemmät hiukset ovat. Sampoissa olevat sulfaatit ja parabeenit voivat ärsyttää ihoa ajan mittaan ja lisätä mahdollisuuksia hiusongelmiin.

  • Käytä hoitoaine

Hoitoaineet sisältävät ainesosia, jotka tekevät hiuksista suoremmat ja hallittavammat. Sitä tulee levittää vain latvoihin, ei päänahkaan.

  • Kuivaa hiukset luonnollisesti

Liian paljon lämpöä hiustenkuivaimesta voi vahingoittaa hiusten päänahkaa. Ilmakuivaus tai pyyhekuivaus on paras tapa tehdä se. Ole kuitenkin varovainen kuivauksessa pyyhkeellä, koska kova hankaus voi vahingoittaa hiusten kynsinauhoja. Yritä käyttää pehmeitä pyyhkeitä tai vanhaa T-paitaa ja hiero hiuksiasi varovasti.

  • Käytä leveähampaista kampaa

Älä kampaa märkiä hiuksia, koska märät hiukset ovat hauraita ja taipuvat rikkoutumaan. Anna hiusten ensin kuivua ja käytä sitten leveähampaista kampaa, jotta hiukset eivät vahingoitu.

  • Leikkaa hiuksesi säännöllisesti

Halkeamat päättyvät, kun hiukset ovat vaurioituneet kuumuuden, saastumisen, stressin jne. Takia. Varmista hiusten terveys leikkaamalla ne 6-8 viikon välein päästäksesi eroon halki.

  • Juo ja syö terveellisestiterveellisiä

Hiuksillesiruokia ovat munat, pähkinät, kala, marjat ja vihreät lehtivihannekset. Lisäksi juo vähintään 3 litraa vettä joka päivä, jotta hiukset pysyvät terveinä. Hiuksesi koostuvat proteiineista ja aminohapoista, joten ne tarvitsevat oikeaa ravintoa kasvaakseen hyvin ja säilyttääkseen terveytensä.

  • Käytä hattuja

Voimakkaat auringon säteet voivat poistaa kosteuden hiuksistasi, mikä tekee niistä kuivia, hauraita ja vaurioituneita. Hattujen käyttö astuessasi ulos voi suojata hiuksiasi näiltä vaurioilta. Suojaa myös hiuksesi korkkeilla, kun olet uima -altaassa, koska kloorattu vesi on haitallista hiuksillesi.

Anna Parturi-Kampaamo Valon hoitaa hiuksiasi

Kuten ihosi, myös hiuksiasi on käsiteltävä ja hoidettava säännöllisesti. Jätä hyvästit halkiot ja haalistuneet hiukset laadukkaalla hiustenhoitokäsittelyllämme täällä Parturi-Kampaamo Valossa. Kampausten ja leikkausten lisäksi tarjoamme myös keratiinia, kuumaa öljyä, detoxia ja päänahkaa.