Parturi Kampaamo Valo: Erilaisia ​​hiusten värjäystekniikoita!

Tuntuuko sinusta siltä, ​​että sinulla on uusi ilme, joka vastaa tätä uutta vaihetta elämässäsi? Sen sijaan, että rajoittaisit vain yhteen värivaihtoehtoon, miksi et tutki erilaisia ​​hiusten värjäystekniikoita, jotka lisäävät persoonallisuuttasi hiuksillesi? Nämä Parturi Kampaamo Valon asiantuntijoidemme värisekoitustekniikat antavat hiuksillesi dynaamisen lisäyksen. Katso alta, mitä meillä on sinulle varastossa: 

Kuka on värisävy ?: persoonallisuutesi väreillä!

Hiusten värjäystekniikoissa käytetty terminologia voi olla hämmentävää. Jotkut kuvaavat prosessia, kun taas toiset kuvaavat tulosta. Olet luultavasti nähnyt joitain näistä värjäystekniikoista julkkisten kampauksissa, joten katsotaanpa joitain ikonisimmista hiusten värjäystekniikoista, joiden avulla voit paremmin ymmärtää kunkin hiusten värjäystyylin ehdot.

Suunnitteletpa vierailua Parturi Kampaamo Valo -salonkiin tai olet valmis aloittamaan kosmetologikoulutuksen, alla olevat hiusvärin selitykset auttavat sinua ymmärtämään, miten kuvailet hiusten värjäystekniikkaa.

Ombre

-kampaus Tämä väri haalistuu, kuten ombré -hiusoppaassamme selitetään, käyttää luonnollista hiusväriä juurissa ja sulautuu valitsemaasi väriin hiusten päissä. Koska luonnollinen hiusväri on hiustesi ytimessä, et tarvitse yhtä paljon korjauksia kuin muilla hiusten värjäyshoidoilla.

Balayage -kampausombré 

Balayage on tekniikka-kaltevuuden luomiseksi. Vaalentava aine on maalattu vapaalla kädellä suoraan hiusten latvoihin ja höyhenpeitetty ylöspäin lukkojen keskikohtaan tällä tekniikalla. Ei tarvetta kalvoille! 

Jos haluat balayage -tyylin, mutta erilaisen, voit myös valita käänteisen balayage -tekniikan, jossa aloitat vaaleammalla ja kirkkaammalla värillä ja häivytät sen vähitellen tummaksi. 

Sombre 

-kampaus Sombré -hiusten värjäys on hienovaraisempi versio ombré -hiusten värjäyksestä, joka haalistuu kahden samanvärisen värin välillä. Esimerkiksi karamellisombré voi haalistua kahden ruskean sävyn väliin, kun taas vaalea sombré voi haalistua tuhkablondista platinaksi. Jos haluat olla hieman rohkeampi, voit valita kaksi eri väriä, joilla on sama pohjavire, kuten keskiyön sininen ja mustevioletti.

Kohokohdat kampaus

Highlights on tyyli, jossa muutama osa hiuksistasi on värjätty vaaleammalla väriaineella. Värivaihtelut kohokohdissa lisäävät hiuksiin ulottuvuutta ja korostavat hiustenleikkuun tyyliä sekä kiharoiden muotoa. 

On hienovaraisia ​​muunnelmia korostuksista, joita voit tehdä, on babylights ja sitten nauhan kohokohdat. Nämä kaksi ovat hieman hienompia kuin todelliset kohokohdat; se sisältää pienemmän osan hiuksistasi, mikä auttaa luomaan kauniin dynaamisen hiuksillesi. Mikä tekee nämä kaksi erilaista toisistaan, on se, että lastenvalaisimet korostavat hiusten juuria ja kasvojen reunaa, kun taas nauhakorostus on kudottu suoraan lukkoihisi lisäämällä hiuksiin pieniä värejä.