Kuinka pitää hiukset näyttämässä salonkivalmiina joka päivä

Miehet ja naiset huolehtivat ulkonäöstään ja haluavat näyttää hyvältä päivittäin. Siksi ihmiset käyttävät paljon rahaa ja etsivät tuntikausia löytääkseen oikean hiusvärin ja kampauksen, joka sopii heidän makuunsa. Näiden hiusten unelmien saavuttamiseksi täysimääräisesti on suositeltavaa mennä salonkiin, jotta asiantuntijat voivat tehdä taikuuttaan. 

Me Parturi-Kampaamo Valossa haluamme, että luotat meihin kumppanina tällä matkalla kohti upeita hiuksia. Joskus et voi maksaa meille käyntiä laitoksessa, joten meillä on joitain ammattilaisten vinkkejä siitä, miten voit pitää hiukset näyttävän salonkivalmiina joka päivä. Lue lisää saadaksesi lisätietoja! 

Huuhtele aina kylmällä vedellä
. Muista ensin huuhdella hiukset kylmällä vedellä, kun olet ottanut kylvyn. Jos käytät kylmää vettä, se tiivistää hiusten kynsinauhat ja tekee shampoosi ja hoitoaineesi vaikutuksesta pidemmän. Vaikka sää olisi kylmä, voit aina pestä kehosi kuumalla vedellä ja huuhdella hiukset kylmällä vedellä pesualtaalla. 

Jotkut sanovat, että on hyvä liottaa hiuksesi jääveteen. Tämä menetelmä ei kuitenkaan toimi kaikkien kanssa. Jos haluat kokeilla sitä itse, voit tehdä sen muutaman minuutin ajan ja katsoa, ​​miten se vaikuttaa lukkoihisi. 

Käytä hoitoainetta ja hiusnaamaria
Toinen tärkeä vinkki on muistaa käyttää hoitoaineesi ja hiusnaamarisi vähintään kolme kertaa viikossa. Jos sinulla on vaaleat tai hyvin kuivat hiukset, kannattaa käyttää niitä joka toinen päivä. Tämä lukitsee kosteuden ja vähentää vaurioita. Lisäksi se helpottaa hiusten muotoilua, kun ne ovat sileitä ja terveitä. 

Yritä käyttää vähemmän muotoilutuotteita ja lämpöä.
Muista, että hiusten vihollinen on kuivuus ja lämpö. Siksi sinun ei pitäisi käyttää muotoilutuotteita kuumana kovin usein. On hyvä käyttää kihararautaasi tai hiusten suoristinta silloin tällöin, mutta pidä se maltillisena. 

Sen sijaan voit suoristaa hiuksesi hoitoaineella ja hiusnaamarilla. Jotkut ihmiset pitävät hiuksiaan rullina tai käyttävät lämpösuojaa ennen kihartamista tai suoristamista. Näin lämpö ei tunkeudu kynsinauhoihisi ja pitää sen näyttävän suoralta ja sileältä koko päivän. 

Opi peruspuhalluskuivaus- ja curling-tekniikat
Jos haluat saavuttaa salonkiin täydellisen ilmeen joka päivä, sinun kannattaa harkita puhalluskuivauksen ja curlingin perustekniikoiden oppimista. Niitä on helppo oppia joidenkin online -videoiden kautta tai voit myös toimia stylistisi ohjeiden mukaisesti! 

Sen sijaan, että menisit salonkiin koko ajan, voit tehdä sen itse kotona! Se näyttää aluksi haastavalta, mutta kun olet tottunut siihen, sinun pitäisi pystyä puhaltamaan ja kihartamaan hiuksesi muutamassa minuutissa.