Parturi-Kampaamo Valo: Vuoden 2021 parhaat hiustenleikkaukset

Hiuksia on aina pidetty, ei vain siksi, että ne sijaitsevat pään päällä, vaan koska ne voivat muuttaa ulkonäköämme mielialojemme mukaan ja persoonallinen tyyli.   

Nousevia hiustrendejä on tuhansia, koska itsellesi parhaiten sopivan valitseminen voi olla vaikea päätös. Täällä Parturi-Kampaamo Valossa haluamme sinulle parhaan hiuksenleikkauksen; Siksi tarjoamme trendikkäitä hiustenleikkauksia, joita sinun kannattaa harkita; tarkistaa; alla olevasta listasta. 

Mullet Mullet

on tyylikäs kampaus, jota voi käyttää molempiin suuntiin. Sitä käyttivät yleensä pojat, mutta äskettäin naiset valloittivat sen. Keltaissa on erinomaista se, että ainoat pään osat, jotka he voivat nähdä, ovat sivut ja etuosa. Covid-19-seisokista johtuen se oli yksi kätevimmistä vaihtoehdoista henkilöille, jotka joutuivat leikkaamaan hiuksensa mukavasti kotonaan. 

Shag

Shag -hiustenleikkaukset antavat hiustyyliisi muodikkaan ja räikeän ilmeen. Saatat olla trendikkäästi sotkuinen ulkoasu lyhyellä shag-hiustyylillä tai pitkä shag-ulkoasu upeiden kerrosten kautta. Tämä kampaus sopii hyvin ohuille, paksuille, kiharille tai suorille hiuksille, koska se antaa volyymia ja auttaa hallitsemaan pörröisyyttä. 

Shaggy layers

Voit valita shaggy kerrokset, jos klassinen shag on liikaa sinulle. Se on hillitty versio, jossa se voi kehystää kasvosi ja jopa kasvattaa hiuksiasi nopeasti. Muista, että kerrokset sijaitsevat pään yläosassa ja sivuilla. 

Bob

Bob -hiustenleikkaus on yksi klassisista ulkoasuista, minkä vuoksi et voi koskaan mennä vikaan tämäntyyppisellä hiustyylillä. Suosituista bob-hiustenleikkauksista on erilaisia ​​muunnelmia, mutta kerroksiset bobit ovat suosituimpia. Ne tarjoavat hiuksille syvyyttä ja rakennetta antaen sinulle lisää volyymia. 

Pixie-hiustenleikkaus

Pixie-hiustenleikkaus on yksi rohkeimmista ulkoasuista. Se on lyhyt kampaus, jossa sinun on leikattava hiukset pään etu-, sivu- ja takaosasta. Se on riskialtis ulkoasu, mutta erittäin monipuolinen, koska se sopii hyvin rentoon ja muodolliseen ilmeeseen.

Kaulusluupituinen bob

Keskipitkä keula on helppo huoltaa, koska sinun ei tarvitse kesyttää pitkiä hiuksia tai jatkuvasti leikata lyhyitä hiuksia. Se on kaiverrettu pehmennetyillä kerroksilla kruunun poikki tilavuuden ja pituuden säilyttämiseksi. Jos haluat pukeutua trendikkäimpään ulkonäköön, niin solisluun mittainen bob on paras look sinulle. 

Vieraile Parturi-Kampaamo Valossa nyt!

Haluatko parhaan kampauksen? Parturi-Kampaamo Valo tarjoaa sinulle hiustenleikkauksia, joista tulet rakastamaan ja ihastumaan! Haluamme sinun saavuttavan kampauksen, josta olet unelmoinut. Ota meihin yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja.