Parturi-Kampaamo ValoParturi-kampaamon etiketti 101

Parturi-Kampaamo ValoParturi-kampaamon etiketti 101

Useimmat asiakkaat unohtavat sen, kuinkakäyttäytyä kampaamossa. He ylittävät usein rajan ja loukkaavat kampaajaa tietämättään, jolloin hiusten nimittäminen päättyy huonoon muistiin. Nämä tapaukset värjäävät asiakkaan ja kampaajan suhteen, mikä tekee asioista hankalia prosessissa. 

Salongivierailusi voi kuitenkin sujua sujuvasti! Parturi-Kampaamo Valo on täällä auttamassa sinua nautinnolliseen hiustenvaraukseen upeilla etikettivihjeillä. Aika kohauttaa ahdistustasi pitämällä nämä asiat mielessä:

Ole aina ajoissa

Saavu aina ajoissa salonkitapaamisen aikana. Mikään ei ärsytä kampaajia enemmän kuin asiakas, joka ei osaa arvostaa kaikkien aikaa. Jos ilmoitat myöhään, et ehkä enää majoitu. 

Mikä pahempaa, saatat pilata kampaajasi aikataulun päivälle. Jokaisen helpottamiseksi yritä saapua 15 minuuttia aikaisemmin, jotta sinulla olisi riittävästi liikkumavaraa itsellesi ja kampaamollesi. 

Jos myöhästyt henkilökohtaisista syistä, vähiten mitä voit tehdä, on antaa salonille kohtelupuhelu. Mahdollisuudet ovat, että he aikovat nimittää tapaamisesi uudelleen.

Kampaajasi ei ole terapeutti.

Keskustelujen tekeminen stylistisi kanssa tapaamisen aikana on loistava tapa luoda yhteys. Keskustelu stylistisi kanssa voi tehdä asioista vähemmän hankalia. Jos vierailet usein kampaamoissa, saatat huomata, että joistakin stylisteista tulee hyviä ystäviä asiakkaidensa kanssa pitkällä aikavälillä.

Sinun tulisi kuitenkin aina olla tietoinen! Jotkut asiakkaat yleensä jakavat henkilökohtaisia ​​asioita ja antavat ei-toivottuja mielipiteitä. Tämä voi tehdä asiat stylistillesi epämukavaksi, varsinkin jos olet ensimmäistä kertaa tekemisissä heidän kanssaan. Voit aloittaa pienillä keskusteluilla ja antaa asioiden sujua.

Aseta odotuksesi

Tietäen mitä haluat, on tärkeä askel odotusten asettamisessa. Ennen hiusten nimittämistä varmista, että olet jo valinnut tietyn hiusvärin ja tyylin. Tallenna kuvat puhelimeesi viitteitä varten. Tämä on paljon helpompaa kampaajalle, jos tiedät hiukset ja ulkoasun, jonka haluat saavuttaa.

Tällaisissa tapauksissa on myös tärkeää olla realistinen. Älä odota, että kampaamosi korjaavat maagisesti hiustesi ongelmat hetkessä. Jos sinulla on ohuet hiukset, et voi vain odottaa heidän tekevän niistä paksuja ja terveellisiä. Asiat eivät toimi tällä tavalla valitettavasti. 

Parempien tulosten saavuttamiseksi voit kysyä kohteliaasti heidän mielipiteitään siitä, mitä he voivat saavuttaa hiuksillesi. Hyvä viestintä stylistisi kanssa on välttämätöntä.

Kunnioita kampaamo

Kun odotat vuoroasi, sinun tulisi käyttäytyä asianmukaisesti. Joissakin salongeissa on kirjoittamattomat säännöt, jotka pitävät asiat paikallaan, ja sinun tulisi olla tietoinen niistä. Ole esimerkiksi tietoinen kielestäsi tapaamisen aikana. 

Älä käytä häpeällistä kieltä ja kirosanoja keskustellessasi. Sitä pidetään sopimattomana ja loukkaavana stylisteille ja muille asiakkaille.

Sinun tulisi myös välttää häiritsemästä stylisteja ja tekemästä kutsumattomia kommentteja. Saatat vaikeuttaa heidän työpaikkojaan ja aiheuttaa heille virheitä! Tee heille palvelus jättämällä heidät yksin ja antamalla heidän tehdä työnsä.